کلـــــــیک نکنـــــید
صفحه: [1] 2   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: جدید ترین اخبار  (دفعات بازدید: 179 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
حاجی لک لک و سعید
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
:حالت من

تعداد ارسال: 200

-دریافت شده: 42

ديدن مشخصات
« : 25 تير 1389,ساعت 18:04:43 »

سلام با اجازه بزرگان و عزیزان و تبریک با تاخیر قهرمانی تیم محبوبم اسپانیا به دوستداران این تیم؛ امروز یهوی به سرم زد یه تاپیک به این نام ایجاد کنم،پس سریع وارد عرصه عمل شدم و این تاپیک رو راه انداختم، دوستان لطف کنند جدیدترین اخبار دنیای کامپیوتر، در اینجا قرار دهند البته با ذکر منبع.
خارج شده است

و خدا در همین نزدیکی است
حاجی لک لک و سعید
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #1 : 25 تير 1389,ساعت 18:29:08 »

این هم اولین مطلب
آموزش تهیه نسخه پشتیبان از جی میل

جی میل یکی از ابزارهای اصلی مورد استفاده همه ما است و اگر روزی به هر شکلی به آن دسترسی نداشته باشیم به احتمال بسیار زیاد مشکلات فراوانی برایمان پیش خواهد آمد. چند روز پیش هم ایمیلی از طرف یکی از خوانندگان دریافت کردم که درآن به غیرفعال شدن اکانتش از طرف گوگل اشاره کرده بود. گوگل بدون ذکر هیچ دلیلی به این دوست عزیزمان اعلام کرده بود که اکانتش به صورت موقت غیر فعال شده و ایشان باید برای فعال کردن آن شماره موبایلی را جهت دریافت کد فعالسازی اعلام کند. به هر حال این جریان من را به فکر تهیه نسخه پشتیبان از جی میل انداخت. در این نوشته شما را با چند راه مختلف برای انجام این کار معرفی خواهم کرد...
اولین راهی که شاید به نظر برسه استفاده از اوت لوک (outlook) یا تاندربرد است، روش کار با تاندر برد بسیار ساده تر از اوت لوک است درنتیجه پیشنهاد می کنم از این نرم افزار رایگان و قدرتمند استفاده کنید.
با این دو نرم افزار می توانید یک نسخه از تمام ایمیلهایتان بر روی رایانه شخصی خود داشته باشید،ولی می دانیم که رایانه شخصی اصلا جای مناسبی برای نگهداری نسخه های پشتیبان نیست. به همین دلیل باید از روشهای آنلاین استفاده کرد. (البته می توانید ایمیلهای را با این دو نرم افزار دانلود کرده و سپس آنها را به اکانت خود در سایت DropBox منتقل کنید )
اولین راه آنلاینی که به نظر می رسد استفاده از خود جی میل است. یک اکانت جدید در جی میل بسازید. سپس بر روی Settings در اکانت اصلی خود رفته و از برگه Forwarding and POP/IMAP آدرس ایمیل دوم خود را در قسمت Forward a copy of incoming mail to وارد کنید. از این به بعد یک نسخه از ایمیلهای دریافت شده به این آدرس هم ارسال می شود
کار دیگری که می توانید انجام دهید استفاده از Hotmail برای تهیه بک آپ است. البته اگر حجم ایمیلهای شما زیاد باشد مجبور خواهید بود که در فضاب بیشتری را از Hotmail خریداری کنید. Hotmail سرویسی را برای اینکار به شما ارایه می کند. این سرویس با همکاری شرکت Trueswitch راه اندازی شده است. کافیست ایمیل قبلی خود را به این سرویس بدهید تا به صورت خودکار ایمیلهای شما را از آدرس اصلی به آدرس Hotmail منتقل کند. البته تا 30 روز هم هر ایمیلی به آدرس قبلی ارسال شود به صورت خودکار به آدرس Hotmail فوروارد می شود. البته این مشکلی نیست چون همانطور که در بالا توضیح دادم می توانید جی میل را طوری تنظیم کنید تا یک نسخه از ایمیلهای دریافتی را به آدرس Hotmail ارسال کند.

منبع :http://kahkeshanfire.mihanblog.com
خارج شده است

و خدا در همین نزدیکی است
حاجی لک لک و سعید
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : 26 تير 1389,ساعت 08:40:45 »

prey نرم افزار ابتکاری برای یافتن لپ تاپ دزدیده شده
prey (شکار ) نرم افزار بسیار سبکی می باشد که در زمان سرقت لپ تاپ به کمک شما آمده و لپ تاپ از دست رفته شما را باز می گرداند.
حال اولین سوالی که در ذهن شما به وجود می آید نوع کارایی و چگونگی استفاده از این نرم افزار می باشد که در ادامه به این مبحث می پردازیم.
Prey(در زمان سرقت)  مانند یک مامور مخفی گزارشاتی را  از وضعیت عمومی سیستم ، یک لیست از برنامه های در حال اجرا و ارتباطات فعال آنها ، عکس صفحه دسکتاپ و همچنین در صورت وجود امکان وبکم ، تصویری از سارق را برای شما نمایان می سازد.
چگونگی استفاده از این نرم افزار نیز به اینگونه است که پس از دانلود و نصب نرم افزار مربوطه بر روی سیستم خود ، در پایان نصب مشخصاتی برای ایجاد کنترل پنل شما در سایت رابطی که موقع دزدیده شدن لپ تاپ به کمک شما می آید در اختیارتان قرار می دهد.
س از پر کردن مشخصات ، ایمیلی حاوی لینک فعال سازی به آدرس پستی شما ارسال می شود که باید روی لینک مربوطه کلیک کنید تا عضویت و کنترل پنل شما ایجاد شود.
از این به بعد تنها کاری که شما در زمان دزدیده شدن لپ تاپ باید بکنید به کنترل پنل خود در سایت مراجعه کرده و در قسمت وضعیت لپ تاپ آن را به دزدیده شده تغییر دهید تا گزارشات سیستمی به ایمیل شما ارسال شود.
اینم لینک دانلود نرم افزار:
http://preyproject.com/releases/0.3.73/prey-0.3.73-win.exe

منبع خبر:http://2new.mihanblog.com/post/518

« آخرين ويرايش: 26 تير 1389,ساعت 08:42:36 توسط حاجی لک لک و سعید » خارج شده است

و خدا در همین نزدیکی است
حاجی لک لک و سعید
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #3 : 28 تير 1389,ساعت 06:41:58 »

چگونه اینترنت بی سیم بهتری داشته باشیم

این روزها استفاده از اینترنت بی سیم زیاد شده است. تعداد افرادی که از مودم های بی سیم در منزل یا محل کار استفاده می کنند بسیار زیاد شده به طوریکه با فعال کردن کارت شبکه بی سیم لپ تاپ می توانید نام چندین شبکه مختلف را ببینید. از آنجا که به هر حال تجهیزات بی سیم از فرکانسهای مشخصی استفاده می کنند و تعداد این فرکانسها هم محدود است، کیفیت سیگنال ارسال شده از مودم بی سیم رابطه معکوس با تعداد استفاده کنندگان از آن فرکانس دارد. به همین دلیل اگر بتوانید کانال فرکانسی که کمتر از آن استفاده می شود یا به اصطلاح خلوت تر است را بیابید، می توان گفت که کیفیت شبکه بی سیم شما بسیار بهتر خواهد شد.
برای یافتن لیست کانالهای اطراف خودتان می توانید از نرم افزار رایگان inSSIDer استفاده کنید. پس از نصب این نرم افزار آنرا اجرا کنید. در منوی اصلی، دقت کنید که کارت شبکه بی سیم شما انتخاب شده باشد و سپس بروی Start scanning کلیک کنید. این نرم افزار شروع به پیدا کردن شبکه های بی سیمی که در برد کارت شبکه شما هستند کرده و آنها را لیست می کند. در مقابل هر کدام از این نامها هم اطلاعاتی نوشته شده که ما نیاز به اطلاعات ستون channel داریم. با یک نگاه به این ستون می توانید ببینید که کدام کانال بیشتر و کدامیک کمتر استفاده شده است. بدین ترتیب می توانید به تنظیمات مودم بی سیم (یا اکسس پوینت) خود رفته و کانال خلوتی را انتخاب کنید (برای این کار به دفترچه راهنمای دستگاه خود مراجعه کنید، کار پیچیده ای نیست
منبع : http://www.iclub.ir/inSSIDer
پ.ن : من خودم تست نکردم چون اطراف ما اینترنت بی سیم نیست، حوصله هم ندارم تا بازار برم انجا تست کنم.کار نکرد برید به همون سایت منبع چیز بگین نه به من
« آخرين ويرايش: 28 تير 1389,ساعت 06:47:27 توسط حاجی لک لک و سعید » خارج شده است

و خدا در همین نزدیکی است
mo.jalilian
مسئول واحد رایانه و فناوری انجمن علوم کامپیوتر
مدیر کل سایت
بابا حرفه ای
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 403

-دریافت شده: 44

mo.jalilian mojalilian
ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #4 : 28 تير 1389,ساعت 16:26:03 »

مطلب خوبی بود.
از نظر منطقی که درسته و حالا اگر نرم افزار درست کار نکرد و یا هر چیزه دیگه ای ، شما میتوایند وارد تنظیمات مودم شوید و Channel Number آن را  از حالت پیشفرض تغییر دهید چون معمولا تنظیمات مودم مربوط به این قسمت را تغییر نمیدهند، پس به غیر از پیشفرض ها بقیه خلوت تر هستند.
البته یک نکته هم هست و اون اینکه بعضی از مودم ها این تنظیم را به صورت خودکار انجام میدهند و گزینه ای برای این موضوع نیز دارند، که در هنگام روشن شدن و بعضی مواقع در موقع کار کردن، فرکانس خلوت تر را پیدا کرده و روی اون خود را تنظیم می کنند

یک نکته هم در آخر بگم: لطفا موضوعات ارسالی را در بخش هایی که بیشتر به آن مربوط می شود ارسال کنید، تا بعدا کاربران در پیدا کردن آن موضوع با مشکل مواجه نشوند
خارج شده است

انیشتین از 7% مغزش استفاده کرد ، توانایی های مغز را دست کم نگیرید و خود را باور داشته باشید.                      Information Is Power, Use It

حاجی لک لک و سعید
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #5 : 28 تير 1389,ساعت 18:28:58 »

یک نکته هم در آخر بگم: لطفا موضوعات ارسالی را در بخش هایی که بیشتر به آن مربوط می شود ارسال کنید، تا بعدا کاربران در پیدا کردن آن موضوع با مشکل مواجه نشوند

راستش غرض قرار دادن خبرهای جدید (لااقل اونای که به نظر من جدید هستند) بوده و هست حالا اگر ناخودآگاه به سمت معرفی نرم افزار رفت این اتفاق در طول هدف اصلی بوده (ترم تابستانی میخواهیم اندیشه بر دارم گفتم از حالا در طول و اینجور چیزها رو تمرین کنم)، ولی باز هم شما اگر احساس می کنید جای دیگری برای این مطالب مناسب است، اختیار تام برای انتقال به جای مناسب دارید.از نظرتون هم ممنون
خارج شده است

و خدا در همین نزدیکی است
حاجی لک لک و سعید
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #6 : 17 مرداد 1389,ساعت 15:58:05 »

آسيب‌پذيري جديد و اصلاح نشده ويندوز 7
   آسيب‌پذيريمذكور در ويندوز 7 كه تمام اصلاحيه‌هايش نصب شده باشد، ويندوز سرور 2008SP2، ويندوز سرور 2003 SP2، ويندوز ويستا SP2، و ويندوز XP SP3 تأييد شدهاست.   محققان امنيتي يك نقص امنيتي جديد و اصلاح نشده را در ويندوز 7 كشف كرده‌اند كه منجر به اجراي كد دلخواه بر رايانه قرباني مي‌شود.

بهگزارش خبرنگار ايلنا، سيستم عامل ويندوز 7 در برابر يك نقص امنيتي جديد واصلاح نشده آسيب‌پذير است كه كاربران را در معرض حملات از كارافتادگي صفحهآبي (blue screen) يا اجراي كد قرار مي‌دهد.

بنابر اطلاعات ارائهشده توسط VUPEN، يك شركت امنيتي فرانسوي، اين نقص امنيتي مي‌تواند توسطمهاجمان محلي مورد سوء استفاده قرار گيرد تا حملات انكار سرويس را اجراكنند يا حق دسترسي بالاتري را به دست آورند.

مشكل مذكور بر اثر يكخطاي سرريز بافر در تابع CreateDIBPalette رخ مي دهد كه مي‌تواند توسطافراد بدانديش مورد سوءاستفاده قرار گيرد تا سيستم قرباني را از كاربيندازند و يا كد دلخواه را در هسته اجرا كنند.

آسيب‌پذيري مذكوردر ويندوز 7 كه تمام اصلاحيه‌هايش نصب شده باشد، ويندوز سرور 2008 SP2،ويندوز سرور 2003 SP2، ويندوز ويستا SP2، و ويندوز XP SP3 تأييد شده است.
منبع : تابناک
خارج شده است

و خدا در همین نزدیکی است
حاجی لک لک و سعید
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #7 : 18 مرداد 1389,ساعت 16:43:29 »

سرعت واقعی اینترنت خود را بدانید
معاون شرکت فناوریاطلاعات ایران از بومی سازی نرم افزار سنجش سرعت اینترنت توسط پژوهشگرانکشورمان خبر داد و گفت: مالکیت معنوی نرم افزار ایرانی سنجش سرعت که بهراحتی کم فروشی شرکتهای اینترنتی را مشخص می کند در اختیار کشورمان قراردارد.

علیاصغر انصاری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه نرم افزار سنجش سرعتاینترنت امکان آگاهی از سرعت واقعی اینترنت را برای کاربر فراهم می کندگفت: با این وجود امکان کم فروشی اینترنت از سوی شرکتهای ارائه دهندهاینترنت وجود نخواهد داشت و کاربران می توانند از میزان سرعت واقعیاینترنت خود اطلاع یابند.

وی با بیان اینکه هم اکنون نمونه خارجیاین نرم افزار بر روی شبکه سنجش سرعت مرکز توسعه مدیریت اینترنت کشور(متما) با 11 سرور مورد استفاده قرار گرفته است ادامه داد: حق امتیاز اینمحصول از یک شرکت خارجی و با امتیاز محدود خریداری شده که به دلیل قیمتبالا و محدودیت در استفاده گسترده آن، پژوهشگران کشورمان در دانشگاه خواجهنصیرالدین طوسی به سفارش شرکت فناوری اطلاعات ایران نسبت به بومی سازینسخه مشابه آن اقدام کرده اند.

معاون شرکت فناوری اطلاعات ایراناضافه کرد: مراحل اولیه تهیه این نرم افزار انجام شده و در مرحله آزمایشقرار دارد که در صورت اتمام این مراحل، نرم افزار فوق به صورت نامحدود درشبکه قابل نصب خواهد بود تا کاربران بتوانند سرعت اینترنت خود را از نزدیکسرور آزمایش کنند.
انصاری اضافه کرد: نرم افزار ایرانی سرعت سنج اینترنت کارایی نمونه خارجی را دارد و قابل رقابت با نسخه خارجی آن است.

ISP های برتر مشخص شدند

به گزارش مهر، ISP های برتر اعلام شده از سوی مرکز توسعه و مدیریت اینترنتکشور در تیرماه جاری با توجه به متوسط سرعت و کیفیت دریافت و متوسط سرعت وکیفیت ارسال و تعداد تستهای انجام شده نشان می دهد که شرکت های ندا گسترصبا، پارس آنلاین، ندا رایانه، شاتل، داتک، ارتباطات فن آوا، افرانت،سرمایه گذاری اوراکل، آریا سپهر و رسپینا رتبه های اول تا دهم برترین شرکتهای اینترنتی را از نظر میزان سرعت دسترسی مشترکان به خود اختصاص داده اندو به عبارتی در ارائه اینترنت به مشترکان خود کم فروشی نکرده اند.

دراین نوع آزمایش کاربر با استفاده از مرورگر خود به سرور سنجش متصل شده ودو طرف نرم افزار سنجش با تبادل بسته های مشخصی از اطلاعات و زمانبندیارسال و دریافت بسته‌ها متوسط سرعت اتصال کاربر را محاسبه می‌کند.

سرعتمحاسبه شده در این حالت میزان پهنای باند استفاده نشده (ظرفیت خالی خط) درطول زمان آزمایش است، در نتیجه در صورتی که بخشی از پهنای باند موجود توسطارتباطات دیگری اشغال شده باشد میزان سرعت محاسبه شده کمتر از ظرفیت واقعیخط خواهد بود.

جدول ISP های برتر تا پایان تیر ماه

این نتایج مربوط به  تاریخ 01 /04/ 13891 تا 31 /04/ 1389 است

نام ISP

متوسط سرعت دریافت

متوسط کیفیت دریافت

متوسط سرعت ارسال

متوسط کیفیت ارسال

تعداد تستها

ندا گستر صبا

914.16

49.96

312.93

13.58

45

پارس آنلاین

667.64

61.14

200.68

0.48

44

ندا رایانه

645.88

61.00

274.00

0.00

8

شاتل

550.57

60.00

928.26

7.17

23

داتک

498.00

59.00

419.00

0.00

1

ارتباطات فن آوا

333.83

71.67

301.06

0.00

18

افرا نت

214.76

49.24

183.41

0.00

17

سرمایه گذاری اوراکل

143.36

36.82

92.09

8.64

11

آریا سپهر

141.00

76.75

4440.25

0.00

4

رسپینا

32.25

58.25

769.25

0.00

4

منبع : مهر
پ.ن : به نظر شما این جدول چند درصد درست هست؟         
« آخرين ويرايش: 18 مرداد 1389,ساعت 16:50:15 توسط حاجی لک لک و سعید » خارج شده است

و خدا در همین نزدیکی است
حاجی لک لک و سعید
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #8 : 23 مرداد 1389,ساعت 08:01:04 »

قیمت اینترنت 4 تا 6 برابر افزایش می‌یابد 

خطوط اینترنت پرسرعت موسوم به E1 در ماه‌های آینده شاهد افزایش قیمت 4 برابری خواهد شد و اینترنت دایل‌آپ نیز تا 6 برابر افزایش قیمت خواهد داشت.

این در حالی است که این افزایش قیمت در کمیسیون تنظیم مقررات تایید نشده و به تصویب نرسیده است.دبیر انجمن شرکت‌های اینترنتی در گفت‌وگو با مهر با اشاره به تصمیم ناگهانی و غیرقانونی تعرفه خطوط E1 و تبیین آسیب‌های ناشی از اتخاذ این تصمیم، گفت: ارائه خدمات اینترنت تا پیش از واگذاری خطوط ADSL به شکل دایل‌آپ بود؛

به این معنی که کاربران از طریق شرکت‌های ISP و تلفن منزل خود از اینترنت استفاده می‌کردند. هنوز هم براساس گزارش مرکز آمار ایران و سرشماری از کاربران اینترنت، نزدیک به 91 درصد کاربران به‌ویژه در مناطق محروم از اینترنت دایل‌آپ استفاده می‌کنند.

علیرضا علمی با بیان اینکه شرکت‌های اینترنتی (ISP) از طریق خطوط E1 که از مخابرات دریافت می‌کنند، اینترنت را با سرعت 56 کیلوبیت بر ثانیه به کاربران ارائه می‌کنند، اضافه کرد: از هر خط E1 حدود 30 کاربر به‌صورت همزمان می‌توانند به شبکه اینترنت وصل شوند. علمی گفت: تا پیش از این، شرکت‌های اینترنتی برای دریافت هر خط E1 مبلغ 3میلیون تومان به‌عنوان ودیعه به مخابرات پرداخت می‌کردند که این مبلغ قابل بازگشت بود. علاوه بر آن ماهانه نیز مبلغ 25 هزار تومان به ازای هر خط E1 به‌عنوان هزینه نگهداری به مخابرات پرداخت می‌شد اما از یک ماه پیش متأسفانه شرکت مخابرات به شکل ناگهانی و غیرقانونی در محاسبه این تعرفه‌ها تغییر رویه داده است.

وی ادامه داد: طبق اعلام شرکت‌های مخابراتی، ISP‌ها مجبورند از این پس به جای ودیعه بابت هر خط E1 مبلغ 5/1 میلیون تومان به‌عنوان هزینه به مخابرات پرداخت کنند و ماهانه نیز به جای 25 هزار تومان، مبلغ 95 هزار تومان هزینه نگهداری بپردازند؛ یعنی قیمت ماهانه هر لینک E1 ،4برابر شده است.

به گفته دبیر انجمن شرکت‌های اینترنتی، تاکنون حدود 4 هزار لینک E1 از سوی مخابرات به شرکت‌های اینترنتی واگذار شده است. این نکته به این معناست که ارزش این خطوط معادل 12 میلیارد تومان است که با وضعیت فوق این مبلغ که تاکنون به شکل امانت نزد مخابرات بود با یک تصمیم به نفع این شرکت ضبط و مصادره شده است.وی ادامه داد: این تصمیم و تغییر تعرفه تاکنون در مراجع ذیصلاح مانند کمیسیون تنظیم مقررات تایید و تصویب نشده است.
خارج شده است

و خدا در همین نزدیکی است
حاجی لک لک و سعید
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #9 : 24 مرداد 1389,ساعت 10:30:39 »

طولانی‌ترین آدرس ایمیل دنیا با 345 حرف!
   یک کاربر اینترنت موفق شد رکورد طولانی‌ترین و فعال‌ترین آدرس ایمیل دنیا را به خود اختصاص دهد.

به گزارش مهر، این کاربر که «پیتر کریگ» نام دارد آدرس ایمیلی را ساخته است که از 345 حرف تشکیل شده است.

براساس گزارش دیوایس، این آدرس بسیار طولانی به شرح زیر است:

دراین آدرس پیش از علامت @ نوشته شده است: تماس با مدیریت. سلام. سرویساطلاع رسانی وب مستر پیتر دیوانه، البته اوه، خیلی دوست داشتنی و عاشقالفبای انگلیسی (و بعد 23 حرف الفبای انگلیسی).

پس از علامت @ اینکاربر نوشته است: لطفا سعی کنید که به من یک ایمیل بزنید اگر شما بتوانیدشروع کنید به خاطر بسپارید این را چرا که این طولانی ترین آدرس ایمیلشناخته شده برای انسان است اما صادق باشید. این همچنین مسخره ترین زیردامنه طولانی نیز هست. این می تواند تا ابد ادامه داشته باشد. پا کریگ. کام

پ.ن : اولا ترجمه کار خود خبرگزاری مهر هست، فقط نمیدونم چرا اینقدر مسخره ترجمه کرده اند
پ.ن 2 : من به طرف ایمیل زدم هنوز جواب نداده، به نظرتون جواب میده؟
خارج شده است

و خدا در همین نزدیکی است
صفحه: [1] 2   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :