نظرسنجی
سوال: کدام یک از این دروس را ترم بعد انتخاب می کنی؟
ریاضی عمومی 1 - 0 (0%)
ریاضی عمومی 2 - 0 (0%)
فیزیک پایه 1 - 0 (0%)
فیزیک پایه 2 - 1 (2.1%)
آزمایشگاه فیزیک1 - 0 (0%)
آزمایشگاه فیزیک2 - 2 (4.3%)
معدلات دیفرانسیل - 2 (4.3%)
مبانی برنامه سازی - 0 (0%)
آزمایشگاه کامپیوتر - 2 (4.3%)
مدارهای الکتریکی1 - 0 (0%)
آمارواحتمال مهندسی - 1 (2.1%)
ساختمان گسسته - 0 (0%)
برنامه سازی پیشرفته - 0 (0%)
مدارهای الکترونیکی - 2 (4.3%)
آزمایشگاه مدارهای الکترونیکی1 - 2 (4.3%)
زبان تخصصی - 2 (4.3%)
مدارهای منطقی - 1 (2.1%)
زبانهای ماشین و برنامه سازی - 1 (2.1%)
ساختمان داده ها - 2 (4.3%)
ریاضی مهندسی - 1 (2.1%)
آزمایشگاه مدارهای الکتریکی - 0 (0%)
طرحی الگوریتم - 2 (4.3%)
ذخیره و بازیابی اطلاعات - 2 (4.3%)
آزمایشگاه مدارهای منطقی - 1 (2.1%)
معماری کامپیوتر - 2 (4.3%)
نظریه زبانها و ماشینها - 2 (4.3%)
طرحی و پیاده سازی زبانهای برنامه سازی - 0 (0%)
آزمایشگاه معماری کامپیوتر - 1 (2.1%)
ریزپردازنده1 - 2 (4.3%)
شیوه ارائه مطلب - 0 (0%)
سیستم عامل - 2 (4.3%)
اصول طراحی کامپایلر - 1 (2.1%)
آزمایشگاه ریزپردازنده1 - 0 (0%)
شبکه های کامپیوتری - 1 (2.1%)
مهندسی نرم افزار 1 - 1 (2.1%)
هوش مصنوعی - 0 (0%)
مهندسی نرم افزار2 - 1 (2.1%)
آزمایشگاه سیستم عامل - 2 (4.3%)
آزمایشگاه پایگاه داده ها - 2 (4.3%)
روشهای محاسبات عددی - 0 (0%)
شبیه سازی کامپیوتر - 0 (0%)
مهندسی اینترنت - 1 (2.1%)
نظریه گراف - 0 (0%)
گرافیک کامپیوتر1 - 0 (0%)
گرافیک کامپیوتر2 - 0 (0%)
سیستم های اطلاعات مدیریت - 0 (0%)
تحلیل وو طراحی شی گرا - 1 (2.1%)
آطمایشگاه شبکه - 2 (4.3%)
مباحث پیشرفته در مهنسی نرم افزار - 2 (4.3%)
مجموع آراء: 7

صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: پیش ثبت نام رشته مهندسی کامپیوتر  (دفعات بازدید: 278 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
mo.jalilian
مسئول واحد رایانه و فناوری انجمن علوم کامپیوتر
مدیر کل سایت
بابا حرفه ای
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
:حالت من

تعداد ارسال: 410

-دریافت شده: 44

mo.jalilian mojalilian
ديدن مشخصات WWW
« : 22 خرداد 1389,ساعت 15:14:14 »

در پی صحبتی که با استاد پورامینی در خصوص برنامه کلاسهای ترم جدید داشتم، ایشان به این نکته اشاره کردند که تعداد دانشجویان در هر درس مشخص نیست و مجبور هستند برای بعضی از دروس با توجه به ترم های قبل و تعداد دانشجوبانی که آن درسها را انتخاب کرده بودند، کلاس برگزار کنند و بعضی دیگر را خودخوان اعلام کنند. که البته هر ترم این مشکل وجود دارد که تعدادی از دروس با استقبال بیشتری مواجه می شود و در طول ترم مجبور به تغییر برنامه ها می شوند که این خود باعث تاخیر در شروع آن کلاس ها می شود.
 برای رفع این مشکل پیشنهاد داشتن یک پیش ثبت نام از دانشجویان داده شد که با توجه به آماری که از این ثبت نام به دست می آید برنامه ریزی کامل و جامعی انجام شود تا دیگر مشکلی برای تعیین و ببرنامه ریزی کلاس و استاد وجود نداشته باشد.
از تمام دانشجویان رشته مهندسی کامپیوتر درخواست می شود که با ثبت نام در این سایت و شرکت در این نظر سنجی ، دروسی را که احتمال می دهید در ترم آینده آنها را انتخاب کنید در اینجا انتخاب کنید، و به دوستان خود نیز اطلاع دهید تا در این نظر سنجی شرکت کنند.
هر کاربر فقط یکبار امکان شرکت در نظرسنجی را دارد و حداکثر تعداد درسی که هر کاربر می تواند انتخاب کند 8 درس می باشد.

با تشکر

دنبال کردن کاربرانی که از مطالب شما تشکر کرده اند:

Space, اپسیلون, رضايي

برای این پست 3 کاربران تشکرکردن!
خارج شده است

انیشتین از 7% مغزش استفاده کرد ، توانایی های مغز را دست کم نگیرید و خود را باور داشته باشید.                      Information Is Power, Use It

mo.jalilian
مدیر کل سایت
بابا حرفه ای
آفلاین آفلاین

mo.jalilian mojalilian
ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : 08 مرداد 1389,ساعت 18:58:47 »

چندین روز هست که میخوام این پست رو بزارم ولی نمیدونستم از کجا شروع کنم و چی بگم، من که روم نمیشه چیزی بگم.
مارو بگو این همه رفتیم صحبت کردیم و بالا پایین کردیم.   
شاید کلا ایرانی اینجوریه، کاریشم نمیشه کرد.شایدم بشه کاریش کرد.
یه سوال از شما دارم!!؟؟ اگر ترم شروع بشه و درسی که انتخاب کردید استاد نداشته باشه، روتون میشه برید پبشه استاد و بگید چرا این درس استاد نداره...!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما که زحمت کلیک کردن به خودتون رو نمیدید، انتظار دارید همه چیز در خدمت شما باشه و هرچی میخواید بقیه براتون فراهم کنن....
اگر کسی اینجارو نمیدید یه حرفی، اگر اینجا ناشناخته بود یه چیزی، اگر .......
خودتون فقط یه نگاه به آمار بازدید این پست بندازید، از 120 نفر 8 رای...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه وقت روی نظرات کلیک نکنی انگشت نازنینت خسته بشه.
نگید که خبر نداشتید که بدجور قاطی میکنم. 
بنر به این گندگی رو شما توی این دوماه ندیدید،  پس یه فکری به حال چشماتون بکنید،   خیلی از دوستان خودتون به شما خبر دادن که چنین چیزی اینجا هست و شرکت کنید، نشنیدید، پس یه وقت از گوش پزشک بگیرید. یادتون رفت!!! دیگه کاریش نمیشه کرد، پیشنهاد میکنم اصلا به خودتون فکر نکنید.

هرچقدر میخوام خودم را کنترل کنم نمیشه، فکر کنم چند خط دیگه بنویسم، کار بالا بگیره. اما فکر کنم باید با استاد پورامینی صحبت کنم اما اینبار با 180 درجه اختلاف در موضوع گفتگو، فکر کنم این ترم شما که میرید پیش استاد برای درخواست استاد جوابهای متفاوتی از استاد بشنوید.

امیدوارم پشیمان نشید.   
خارج شده است

انیشتین از 7% مغزش استفاده کرد ، توانایی های مغز را دست کم نگیرید و خود را باور داشته باشید.                      Information Is Power, Use It

meshkat
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر

تعداد ارسال: 50

-دریافت شده: 36

ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : 08 مرداد 1389,ساعت 20:45:21 »

سلام! بدون هیچ مقدمه و حاشیه رفتنی میگم که کاملا عصبانیت شما رو درک می کنم!

خود من فکر کنم از اولین کسایی بودم که در این نظرسنجی شرکت کردم!! فکرکنم روز اول دوم بود!

ولی میخوام شمارا متوجه نکته ی مهمی بکنم!!!!
این انجمن اگر اشتباه نکنم  562نفر مثلا کاربر داره!! اما تو این مدتی که من آنلاین بودم غیر از افراد همیشگی
کاربر آنلاین جدیدی ندیدم!!!!! همه انگار برای تفریح میان کاربر میشن! شما فکر می کنید چند نفرشون در تابستان
یک سری به این انجمن زدن که ببینن چه خبره؟؟؟
دوم:من فکر می کنم حتی این پستی که شما گذاشتین و ناراحت هستین رو هم شاید هرگز نبینن!
ولی این انصاف نیست که ما با هزار امید و آرزو مهر بیایم دانشگاه و بعد ببینیم  مثلا یک درس مهم استاد نداره!!
این یک کابوسه...
من اگر با این موضوع  خدایی نکرده روبرو بشم حتما با استاد صحبت میکنم.به عنوان کسی که اهمیت دادم
 ودر نظرسنجی شرکت کردم..
درضمن این رو هم اضافه کنم در ترم گذشته من تاجایی که تونستم کارت انجمن رو به بچه ها دادم که آشنا بشن
ولی این مشکل از بی اهمیتی دانشجوهای (پرانرژی و باانگیزه ... )بوجود اومده!!
با این حساب من هم خیلی ناراحت هستم و نگران از ترمی که پیش رو داریم....
خارج شده است

خدایا چنان کن سرانجام کار

تو خشنود باشی و ما رستگار
mo.jalilian
مدیر کل سایت
بابا حرفه ای
آفلاین آفلاین

mo.jalilian mojalilian
ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #3 : 11 مرداد 1389,ساعت 19:59:37 »

اینکه 500 کاربر توی این انجمن ثبت شده اند درست است، اما این را هم در نظر بگیرید که خیلی ها هستن که ا ثبت نام کردن و یه پای ثابت این انجمن هستن، ولی همیشه به صورت مهمان میان و حالا چرا اینجوری باید از خودشون پرسید. شما اگر به آمار نوشته هایی که مربوط به دانشگاه خودمون هست بندازید متوجه میشید که بیشتر این کاربران از سمت دانشگاه هستن که به این مطالب اهمیت می دهند و میخونن، اما کجاست نوشته ای از اونها.!!!!!!

البته این ننوشتن شاید بر میگرده به اینکه فکر میکنن باید یه چیزی بنویسن که کسی ندونه و بگن خودشون این رو میدونن که روشون بشه بنویسن و یا اینکه میگن زشته که من این سوال رو بپرسم چون خیلی ابتداییه و ....
اما من میگم همه همه چیز رو میدونن و همه از روز اول دانشمند به دنیا نیومدن.  من خودم روز اولی که پشت کامپیوتر نشستم نمیدونستم چطوری موس را باید بگیروم و چطوری باید سیستم رو خاموش کرد. من اون موقع اصلا از اینکه سوال کنم خجالت نمیکشیدم و الان هم نمیکشم چون (((((همه همه چیز رو میدونن))))چیزی رو که بلد نیستم با صدای بلند میگم نمیدونم .
پس برای همه یه روز اولی هست. از یه جایی باید شروع کنید پس چه جایی بهتر از اینجا.؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بحث چی بود چی شد.
خارج شده است

صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :