چندین روز هست که میخوام این پست رو بزارم ولی نمیدونستم از کجا شروع کنم و چی بگم، من که روم نمیشه چیزی بگم.
مارو بگو این همه رفتیم صحبت کردیم و بالا پایین کردیم.

شاید کلا ایرانی اینجوریه، کاریشم نمیشه کرد.شایدم بشه کاریش کرد.
یه سوال از شما دارم!!؟؟ اگر ترم شروع بشه و درسی که انتخاب کردید استاد نداشته باشه، روتون میشه برید پبشه استاد و بگید چرا این درس استاد نداره...!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما که زحمت کلیک کردن به خودتون رو نمیدید، انتظار دارید همه چیز در خدمت شما باشه و هرچی میخواید بقیه براتون فراهم کنن....
اگر کسی اینجارو نمیدید یه حرفی، اگر اینجا ناشناخته بود یه چیزی، اگر .......
خودتون فقط یه نگاه به آمار بازدید این پست بندازید، از 120 نفر 8 رای...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه وقت روی نظرات کلیک نکنی انگشت نازنینت خسته بشه.
نگید که خبر نداشتید که بدجور قاطی میکنم.

بنر به این گندگی رو شما توی این دوماه ندیدید، پس یه فکری به حال چشماتون بکنید، خیلی از دوستان خودتون به شما خبر دادن که چنین چیزی اینجا هست و شرکت کنید، نشنیدید، پس یه وقت از گوش پزشک بگیرید. یادتون رفت!!! دیگه کاریش نمیشه کرد، پیشنهاد میکنم اصلا به خودتون فکر نکنید.
هرچقدر میخوام خودم را کنترل کنم نمیشه، فکر کنم چند خط دیگه بنویسم، کار بالا بگیره. اما فکر کنم باید با استاد پورامینی صحبت کنم اما اینبار با 180 درجه اختلاف در موضوع گفتگو، فکر کنم این ترم شما که میرید پیش استاد برای درخواست استاد جوابهای متفاوتی از استاد بشنوید.

امیدوارم پشیمان نشید.