بیشتری(تاکید بر بیشتری ها) با کار کردن با سیستم عامل های آزاد مشکل دارن و در واقع خوششون نمی یاد و ویندوز رو ترجیح میدن
فکر نکنم با آزاد بودنش مشکل داشته باشن چرا که اگه شما الان سیستم مکینتاش هم به بچه ها ارائه کنید همین موضوع اتفاق می افتد. چون فکر کنم اگر بگم
تمام دوستان آشنایشان با کامپیوتر یا از dos شروع شده و یا از windows و تمام تجربیات خودشان را در این محیط ها به دست آوردن و حالا شاید بیشتر این دوستان ، علاقه ای ندارند که دوباره
تقریبا به یک کاربر صفر تبدیل بشن و نو دوباره شروع کنن. که البته به نظر من اینگونه نیست.
از طرفی هم چون نرم افزاری ویندوز آماده روی سی دی برای همه هست، ازش استفاده می کنن و دیگه دنبال نرم افزاری آزاد حتا توی ویندوز هم نمیرن.
و البته با این گفته تا حدودی موافقم و متاسفانه دوستانی هستن که لطف نمیکنن و دست در جیب کنن و پول نرم افزار بدن و چون تقریبا نرم افزار ویندوز را بیشتر دوستانشان دارن ، ترجیح میدن با ویندوز کار کنند تا نرم افزار آن را نیز رایگان و راحت به دست بیارن.
کار با لینوکس یه کم وقت میخواد و باید دنبالش بریم و مشکلات وسط راه زیاد هست
خود ما هم که اول با ویندوز شروع کردیم روزی نبود که به مشکل بر نخوریم و راهش را ندانیم و دنبالش نریم . و حالا که این سیستم را تا حدودی یاد گرفته ایم دیگه حاضر نیستیم به آن دوران برگردیم ، که به نظر من فکر اشتباهی است.
اما یک نکته هم بگم و اون اینکه چه بخواهیم و چه نخواهیم ، تعداد کاربران ویندوز از تعداد کاربران سیستم های عامل دیگر بیشتر است و این آمار هم مربوط به کل دنیا میشه ، گرچه داره تعداد کاربران سیستم های دیگه افزایش پیدا میکنه ولی این موضوع نیاز به زمان داره . پس به نظر من نباید زیاد نگران تعداد کم افراد در این زمینه باشیم.