صفحه: 1 [2]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: نصب ویندوز  (دفعات بازدید: 450 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
meshkat
مدیر انجمن
کاربر نیمه فعال
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
:حالت من

تعداد ارسال: 50

-دریافت شده: 36

ديدن مشخصات
« پاسخ #10 : 04 تير 1389,ساعت 17:21:55 »

با سلام! در درایو C فقط یک ویندوز میشه نصب کرد؟ اگر بخوام ویندوز 7 و XP روی سیستم نصب باشن
باید چکار کرد؟
قبلا درایو F بخاطر نصب ویندوز اشغال شده بود که من اون ویندوز رو پاک کردم! ولی میخوام اطلاعات قبلی اون درایو برگرده!
برای همین نمیتونم فعلا چیزی کپی کنم! منظورم نصب ویندوز در درایو Fهست!
خارج شده است

خدایا چنان کن سرانجام کار

تو خشنود باشی و ما رستگار
mo.jalilian
مسئول واحد رایانه و فناوری انجمن علوم کامپیوتر
مدیر کل سایت
بابا حرفه ای
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر

تعداد ارسال: 410

-دریافت شده: 44

mo.jalilian mojalilian
ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #11 : 04 تير 1389,ساعت 21:26:27 »

شما برای نصب جند نسخه از ویندوز در کنار هم باید اول نسخه قدیمی تر و سپس نسخه جدید را نصب کنید. برای نصب دو ویندوز در یک درایو، میگن نمیشه نصب کردم اما من سالهای دور این کار  را کردم و شد، اما دردسرش خیلی زیاده و بعد از چند روز پشیمان میشید و به یک سیستم عامل راضی می شید.

دنبال کردن کاربرانی که از مطالب شما تشکر کرده اند:

meshkat

برای این پست 1 کاربر تشکر کردن!
خارج شده است

انیشتین از 7% مغزش استفاده کرد ، توانایی های مغز را دست کم نگیرید و خود را باور داشته باشید.                      Information Is Power, Use It

meshkat
مدیر انجمن
کاربر نیمه فعال
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر

تعداد ارسال: 50

-دریافت شده: 36

ديدن مشخصات
« پاسخ #12 : 04 مرداد 1389,ساعت 13:55:45 »

من فکر میکنم درایو c,d,e شما ، فرمتش ntfs هست و دستور format c رو زدید و چون فایل ntfs رو نمیشناسه درایو f شما پاک شده، که این رو بگم که یه برنامه دارم که اسلاعات را 100% بر میگردونه و اگر روی درایوتون چیزی کپی نکردید بهتون میدم که اطلاعاتتون برگرده.
این بار با حوصله و مرحله به مرحله ویندوز رو نصب کنید، انشاالله مشکلی پیش نمیاد.

سلام. اگر یادتون باشه گفته بودم  درایو f پاک شده و من در اون اطلاعاتی داشتم.
 من یک ویندوز جدید  و البته خداراشکر بدون مشکل نصب کردم. فعلا هم در درایوf
چیزی کپی نکردم.یعنی تغیییری رخ نداده در اون.

هنوزم میتونم اطلاعاتی رو که داشته بازیابی کنم؟ اسم نرم افزاری که دارید
با مشخصاتش رو اگر بگین ممنون میشم.
خارج شده است

خدایا چنان کن سرانجام کار

تو خشنود باشی و ما رستگار
Ghayour
عضو افتخاری
کاربر فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 167

-دریافت شده: 18

ديدن مشخصات
« پاسخ #13 : 04 مرداد 1389,ساعت 21:35:21 »

شما برای نصب جند نسخه از ویندوز در کنار هم باید اول نسخه قدیمی تر و سپس نسخه جدید را نصب کنید. برای نصب دو ویندوز در یک درایو، میگن نمیشه نصب کردم اما من سالهای دور این کار  را کردم و شد، اما دردسرش خیلی زیاده و بعد از چند روز پشیمان میشید و به یک سیستم عامل راضی می شید.

در مورد نصب ویندوز این که کدوم رو اول نصب کنید هیچ مشکلی نیست. هر کردوم رو خواستید نصب کنید. درست کردن بوتش ایکی ثانیست! خواستید xp رو بعد از ویستا یا 7 نصب کنید. اگه لازمه بگید تا بگم!
در مورد نصب دو تا ویندوزم من هم موافقم. یه برنامه داره که اینکار رو میکنه. ولی اصلا بدرد نمیخوره.
در مورد بازیابی اطلاعات بستگی داره چه جور پاک شده! چون معمولا اگه بلافاصله بازیابی نکنید و یا به شکل کمی بیشتر از خفیف ! اطلاعات پاک شده باشه وقتی ریکاوری میکنید یه درصد زیادی ناقص تحویلتون میده. مثلا فایل های mp3 میکس کیشه چند تاش با هم. عکساتون پیکسلاش مشکل پیدا میکنه یا نصفه میشه ایندکس فایل های ویدئویی خراب میشه و...

به هر حال اینجا رو یه نگاهی بندازید. هم رتبه بندی داره و هم محبوبیت بین کاربرا و ادیتور ها:
http://recovery-review.com/unformat-tools/
خارج شده است

mo.jalilian
مسئول واحد رایانه و فناوری انجمن علوم کامپیوتر
مدیر کل سایت
بابا حرفه ای
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 410

-دریافت شده: 44

mo.jalilian mojalilian
ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #14 : 04 مرداد 1389,ساعت 22:51:20 »

اگر بر روی درایوی که فرمت شده است اطلاعاتی کپی نکرده اید تمام اطلاعات قابل برگرداندن می باشند، من خودم طی یک فاجعه کل درایوهام فرمت شد و 350 گیگ اطلاعاتم پاک شد اما با این نرم افزاری که داشتم و قبلا هم از اون استفاده کرده بودم تمام اطلاعات با هر نوع فرمتی که بودند را به طور کامل برگرداندم.

دریافت برنامه
خارج شده است

انیشتین از 7% مغزش استفاده کرد ، توانایی های مغز را دست کم نگیرید و خود را باور داشته باشید.                      Information Is Power, Use It

صفحه: 1 [2]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :